Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Hazám, hazám te mindenem"

Cikkek

„….DE SZABADÍTS MEG A GONOSZTÓL….”

2017.05.09

„Schmidt Mária tanulmánya elé”

Kétezer év óta tízezrek, milliók imádkozzák naponta a Miatyánkot, az Úr imáját. Higgyük el, hogy ennek minden szava isteni pecséttel van ellátva. Ha az Úr Jézus e rövid imádságban külön kitér a Gonoszra, akkor legyünk meggyőződve, hogy Isten szándéka szerint imádkozunk, amikor azt kérjük az Atyától, hogy „Szabadíts meg a Gonosztól”.

 

Prohászka Ottokár a Magyar Nemzetért pellengérre állítva!

2017.04.25

Pápai áldás Barlay Ödön Szabolcsnak
A Szentatya áldását és köszönetét tartalmazó levelet adott át Spányi Antal székesfehérvári püspök szeptember 9-én Barlay Ödön Szabolcs vasmisés atyának a Prohászka Ottokár életszentségéről szóló könyvéért, amelyet Barlay atya korábban egy német nyelvű kísérőlevéllel juttatott el Benedek pápának a nunciatúrán keresztül.
A „Prohászka Ottokár életének titka" című könyv magyar és angol nyelven jelent meg, és Prohászka püspök tiszteletének terjesztését és boldoggáavatásának elősegítését szolgálja.

 

 

MIÉRT ROBBANTOTTÁK FÖL A SÁTÁN CSATLÓSAI AZ EGYHÁZI ISKOLÁKAT?

2017.03.27

Sokan csodálkoznak azon, hogy miért van annyi baj a mai fiatalsággal mind tanulmányi, mind erkölcsi síkon. Erre szeretnék szerény hangú választ adni a kezemben tartott egykori ciszterci diákom,Büki Kálmán visszaemlékezése alapján.

 

Henri Boulad felveszi a magyar állampolgárságot

2017.03.16

Kérvényezte a magyar állampolgárságot, és a jövő hét folyamán az ezt igazoló okiratot átveheti Orbán Viktor miniszterelnöktől – jelentette be a híres alexandriai jezsuita, Henri Boulad március 11-én, a budapesti Párbeszéd Házában tartott, „Globalizáció és kereszténység” című előadása kezdetén.

 

Szulejmán szultán

2017.02.14

Amit a történész tud, de az iskolákban nem tanítják. A 150 évről rózsás képek alakultak ki mára!!! Ismerjük meg mi is az igazság!

Budáról ellopott iratokat  az isztambuli múzeumban magyar kutató nem kutathatja! Az anyagokat nem adják át a mai percig.

 

Hogyan alakult hosszabb távon a magyar háztartások életszínvonala?

2016.12.19

A polgárok háztartásának jövedelme –amely  tartalmazza a béreken kívül az összes szociális pénzbeli juttatást, beleértve a nyugdíjat is -. határozza meg döntően az életszínvonalukat. Ennek pedig kimutatható hatása van politikai magatartásukra. Hiába javulnak az ország makro-mutatói (GDP, exporttöbblet, adósságállomány, költségvetési hiány, fizetési mérleg), ha ez a polgárokra nem hat.. Az életszínvonaluk változását azonban érzékelik! Azt is  hamar észreveszi az átlagember, ha a jövedelmek jelentősen differenciálódnak.  „Ha más megengedhet valamit magának, nekem miért nem lehet?”

 

IMÁDKOZZUNK HAZÁNKÉRT

2016.08.18

  FERENCES ATYÁK KÖRLEVELE

    Október 2.-n lesz a népszavazás. Senki sem veheti félvállról. A hazánk jövőjéről döntünk. Mindenki látja, hallhatja mivel jár a bevándorlók inváziója Nyugat -Európában, Már sejthető mit jelent az iszlám hit terjedése, terjesztése. Mi tapasztaltuk mit jelent keresztény földön iszlám uralom. 150 évi tapasztalat van nemzetünk emlékezetében.