Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IMÁDKOZZUNK ELÖLJÁRÓINKÉRT!

2017.02.27

Rómából egy levél érkezett, egy bencés atyától a Via del Casaletto-i házukból, ezt továbbítom most mindazoknak, akiknek fontos a keresztény magyarság élete. Tovább küldöm azért is, mert a levél bepillantást enged a diaszpórában szétszórt magyarság észjárásába. Ez mindenképpen józanabb, hiszen érdekmentes, és nem fertőzi az anyaországi politikai küzdőtér indulatoktól terhelt szelleme. Itthon még mindig tart az  agymosás, és nagyon sokan nem a tényeket nézik, hanem bedőlnek a hazugsággal teli álhíreknek. Akárki akármit mond, ez a kormány eddig többet tett az országért, mint elődei, akik a Nyugatról érkező liberális szabadgondolkodás jegyében akarták átalakítani nemzetünk ezeréves hagyományait. Ez a római levél legyen figyelmeztetés mindannyiunk számára, hogy imáinkkal segítsük a keresztény magyarság boldogulásáért dolgozó vezetőinket.

„ Mindegy, hogy hol élsz, magyar vagy, magyar vér folyik ereidben, Te is magyar gyökerekből származol, és tetszik, vagy nem, ember vagy Te is. Nem kell imádni, sem szeretni az ország első emberét, de kritizálni sem kell mindenért. Mindenki elkövethet néhány hibát, Te sem, és más sem különb a többinél. A sok ördög után ne várd el tőle, hogy Ő most egy angyal legyen. Te sem vagy az!

Azt kell nézni, mi jót tett, és merre halad az ország. Mennyi adóssággal vette át az országot, és mennyi az most? Légy türelemmel! Tedd föl a kérdést magadnak: Te tudnál egy lerongyolódott országot könnyen és gyorsan a helyére állítani? Ne hidd el a tajtékzó dühében habzó szájjal fröcskölő ellenzék rágalmait!

Miért van az, hogy sok európai ország már nagyra becsüli a nemzetéért és annak becsületéért harcoló magyar államférfit?! Saját hazájában miért lenne ez másképp? Védd és támogasd őt! Rajtad is múlik a haza sorsa.

Imádkozzunk népünk vezetőiért!”

Róma,                                                           Ede bencés atya