Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CSURKA ISTVÁN VIZIÓJA MAI HELYZETÜNKRŐL.

2016.06.06

Szisztematikusan folyik Európa megszállása. Az Európai Unió vezetői szemünk láttára a migrációt elősegítő intézkedéseket hoznak. Ezért van az, hogy a népvándorlás mozgatóit és szállítmányozóit senki sem állította elő.  Egyetlen hajót sem süllyesztettek el, tettek használhatatlanná. Egyetlen gazdag közel-keleti állam sem vett gondozásba néhány ezer vándort.  Nem volt akció az embercsempészek ellen gondatlanságból okozott emberölés miatt.  Semmiféle "zöld program" nem fogalmazódott meg, miként lehetne legalább kissé termővé tenni a földet ott, helyben.

De írják, hogy az az embercsempészek busásan keresnek.  A nagyüzemek tovább szállítják a fegyvereket a "válságzónába".  A "konfliktusnak" nevezett háború folyik tovább.  A belviszály meg itthon sem apad….

És miközben ezeken a tényeken kesergek, kezembe kerül Csurka Istvánnak, a nagy magyar gondolkodónak egy közel  húsz évvel ezelőtt megjelent írása, mely előre vetíti mindazt, ami napjainkban történik. Megdöbbentő profécia. Ime részlet az 1998.február 8-án írt: Néhány gondolat című cikkéből.

„   A végső cél a Magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak. Ez a kor, amelyben élünk különösen az,  ami ránk következik a jövendő században a Népvándorlás kora.  A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó  népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak. A nemzetközi  nagytőke és a bankok elősegítik ezt a népvándorlást, mert ez az  érdekük. Az USA a NATO-n keresztül már beérkezett Európa közepébe, és  most a saját igényeinek megfelelően néplerakatot akarnak csinálni  Európa és Oroszország között.

Erre pillanatnyilag sajnos Magyarország  a legalkalmasabb, mert kasztja kormányai régen elárulták. A trianoni  határok között Magyarországon húszmillió ember is elfér, de belátható  időn belül ebből csak hétmillió lesz a magyar és négymillió a cigány,  a többi kilenc pedig mindenféle vegyes, akkor Magyarország nemzetközi néplerakat lesz itt a Kárpát - medence közepén, nagyjából ugyanannak a  nemzetközi kozmopolita rétegnek a vezetése alatt, mint ma.

      Nagyon keserű lesz akkor Magyarnak születni. Megbélyegzettség, üldözés,  megszégyenítés és a teljes Magyar történelem eltagadása lesz az  osztályrészünk. Nyelvünk helyén vartyogást hallhatunk.……."

 

Csurka vízióját igazolják a mai események!

Köszönettel Szabolcs